Opinionsblogg

Då säger jag upp mitt medborgarskap

Vår största profil slutar i landslaget efter EM, nämligen Erik Hamrén. Hehehe.
 
Sverige är så fruktansvärt dåliga att Zlatan måste gå ut och säga att han lägger av efter EM så att någon fortfarande ska bry sig om landslaget. Det är en intressant taktik, vi får se om det tar fokus från vår abnormt dåliga insats hittills och istället vänder våra ögon mot vår gamle storstjärna som lägger skorna på hyllan.
Men mig gör det ingenting att vi är så ofantligt usla. Om vi spelar en helt turnering utan att ha ett enda skott på mål så är det värt det. Det triviavärdet är ändå högre än om vi skulle lyckas kryssa mot Belgien till ingen som helst nytta. Men det vore givetvis typiskt Sverige att inte ens ge mig den glädjen.
Säg däremot att vi spelar ett helt EM och Martin Olsson är vår bästa spelare, då säger jag upp mitt medborgarskap.
 

Som tur är kan vi fortfarande ställa vårt hopp till Island. Lagerbäcks manar behöver en poäng mot Österrike ikväll så går de vidare ur gruppen. Då vore EM värt allt skit vårt eget land trycker ner i våra halsar. Österrike har ännu inte gjort mål, och den isländske målvakten Hannes Halldórsson gjorde flest räddningar av alla målvakter de första två matcherna, och han tappade bara 2/3 inlägg i snitt. Jag kommer investera mina känslor i den här matchen jag, ni får göra vad ni vill. Men med lite tur så är jag tömt alla mina känslor så att jag kan titta på Sverige i ett härligt myslobotomerat tillstånd.
 

Kommentarer

Kommentera